Faciliteter_front

Depotet Self Storage

Depotet Self Storage er en enestående mulighed for opbevaring og opmagasinering, der passer til såvel private som virksomheder. Skal du flytte eller har du brug for lidt ekstra plads til dine møbler, så lej et depotrum lokalt og tæt på din bolig.

Depotet Self Storage er centralt beliggende i København lige mellem Gentofte og Lyngby – ved motorvejsafkørsel nr. 18 tæt på IKEA Gentofte. Meget let at komme til.

I åbningstiden 7-22 har du fri adgang til bygningen og dit eget depotrum uden at du forudgående skal træffe aftale – og det er helt gratis – hver gang. Det sparer dig for unødvendige omkostninger til åbning og oplukning af containere i store lagerhaller.

De forskellige depotrum er velegnede til opbevaring af næsten alt som møbler, flyttekasser, ski, barnevogne, babytøj, senge, arvegods, bådudstyr, havemøbler, arkiver etc. Hvis uheldet er ude og du har haft vandskade eller brandskade eller om du er i gang med en ombygning, er ved at flytte eller skal have nyt køkken, så er muligheden for at opmagasinere nogle ting i et depot i kortere eller længere tid guld værd. Vi har nemlig ingen bindingsperiode og kræver ikke depositum.

Der er også mulighed for opbevaring hvis du har en webshop eller onlinehandel. Vi tilbyder nemlig bufferlager til folk der driver webshop og kan tilbyde en personlig aftale i forhold til modtagelse af varer. Ring til Klaus og hør nærmere.

 

Self_korridor_1

Self_sign

Self_korridor_2

 
Vi har lige solgt vores hus – og bor i sommerhuset – indtil videre. Vi har sat næsten alt i DEPOTET. Klaus foreslog, at vi fik et par rum og fordelte tingene efter, hvad vi skulle bruge oftere – i stedet for at sætte det hele i ét stort rum. Og det blev det ikke dyrere af.
Marianne og Flemming, Kbh. Ø
Efter vandskade i vores hus ”rykkede” vi kælderen i DEPOTET – så håndværkerne kunne komme til. Det har været utroligt fleksibelt, at vi kunne flytte tingene ud efterhånden – og ikke mindst aftalte vi med Klaus, at vi kunne få et mindre rum indtil det hele efterhånden skulle hjem. Stor og effektiv hjælp!
Henrik, Lyngby
Vi har haft mange af vores børneting til vinter og sommer i DEPOTET i flere år. Det fungerer helt perfekt. Og så ligger det bare så centralt og nemt at komme til – og på tidspunkter, når det lige passer os.
Helle, Gentofte
Jeg har haft mine ting i DEPOTET i længere tid. Og de har været meget hjælpsomme med flytningen til et andet rum, da vi pludselig skulle have flere ting ind i DEPOTET.
Nira, København K.
Depotet har været utrolig behjælpeligt, da jeg skulle rydde op i min broders hjem. Klaus skaffede flinke flyttefolk, der satte det hele på plads.
Anna Elisabeth, Frederiksberg
Ryd op i dit liv … skab rummelighed … og opbevar resten af dine ting i DEPOTET Self Storage i Gentofte. Det er velkendt at alt for mange ting i hjemmet kan gøre det sværere at få overblik i hverdagen. Og alligevel nænner vi ikke at smide ud, for alle ting har en værdi!
Klaus, Depotet
 
Copyright © 2013 | Depotet Self Storage ApS | Nybrovej 75 | 2820 Gentofte | info@lagerpdepotet.dk | Tlf. (+45) 45 35 35 20