Faciliteter_night

Åbent 7:00-22:00

Alle dage

Året rundt

Egen kode

Egen nøgle

 

Faciliteter for lagerrummene

Lagerrummene er sikre, pæne, rene og opvarmede. Du kan komme året rundt, alle dage mellem kl. 07.00 og kl. 22.00. Du skal huske at være ude af bygningen inden kl. 22.00, hvor hoveddøren låses, blokeres og alarmeres.

Der er en stor moderne elevator direkte ved indgangstårnet, der fører lige op og ned til de enkelte lagerrum.

Der er gode toiletforhold i lagerbygnignen.

Der er fladvogne til gratis afbenyttelse, så du bliver fri for alt for meget slæberi, når du bringer og henter dine ting der er opbevaret og opmagasineret hos os.

Og det er slet ikke noget problem at parkere. Du holder lige uden for indgangen for let tilgang med bil eller lastvogn.

Self_front

Faciliteter_icon_elevator

Faciliteter_icon_toilets

Faciliteter_icon_trolley

Faciliteter_icon_parking

 
Vi har lige solgt vores hus – og bor i sommerhuset – indtil videre. Vi har sat næsten alt i DEPOTET. Klaus foreslog, at vi fik et par rum og fordelte tingene efter, hvad vi skulle bruge oftere – i stedet for at sætte det hele i ét stort rum. Og det blev det ikke dyrere af.
Marianne og Flemming, Kbh. Ø
Efter vandskade i vores hus ”rykkede” vi kælderen i DEPOTET – så håndværkerne kunne komme til. Det har været utroligt fleksibelt, at vi kunne flytte tingene ud efterhånden – og ikke mindst aftalte vi med Klaus, at vi kunne få et mindre rum indtil det hele efterhånden skulle hjem. Stor og effektiv hjælp!
Henrik, Lyngby
Vi har haft mange af vores børneting til vinter og sommer i DEPOTET i flere år. Det fungerer helt perfekt. Og så ligger det bare så centralt og nemt at komme til – og på tidspunkter, når det lige passer os.
Helle, Gentofte
Jeg har haft mine ting i DEPOTET i længere tid. Og de har været meget hjælpsomme med flytningen til et andet rum, da vi pludselig skulle have flere ting ind i DEPOTET.
Nira, København K.
Depotet har været utrolig behjælpeligt, da jeg skulle rydde op i min broders hjem. Klaus skaffede flinke flyttefolk, der satte det hele på plads.
Anna Elisabeth, Frederiksberg
Ryd op i dit liv … skab rummelighed … og opbevar resten af dine ting i DEPOTET Self Storage i Gentofte. Det er velkendt at alt for mange ting i hjemmet kan gøre det sværere at få overblik i hverdagen. Og alligevel nænner vi ikke at smide ud, for alle ting har en værdi!
Klaus, Depotet
 
Copyright © 2013 | Depotet Self Storage ApS | Nybrovej 75 | 2820 Gentofte | info@lagerpdepotet.dk | Tlf. (+45) 45 35 35 20