Kontakt_office

Kontakt

Har du behov for yderligere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte Depotet Self Storage ApS.

Ring, skriv en e-mail eller besøg os for at høre nærmere om den ideelle løsning på dit opbevaringsproblem.

Du kan besøge os i kontorets åbningstider:

Mandag, tirsdag, torsdag & fredag kl. 10.00-12.00

Onsdag kl. 16.00–19.00

Eller efter aftale med

Klaus Christoffersen

 

Depotet Self Storage er beliggende centralt i Gentofte. Tæt på Lyngby og IKEA Gentofte. Det ligger lige ved motorvejsafkørsel nr. 18 på Motorring 3, der bringer dig lige til Nybrovej tæt ved indkørslen til vores lagre og den store parkeringsplads.

 
Vi har lige solgt vores hus – og bor i sommerhuset – indtil videre. Vi har sat næsten alt i DEPOTET. Klaus foreslog, at vi fik et par rum og fordelte tingene efter, hvad vi skulle bruge oftere – i stedet for at sætte det hele i ét stort rum. Og det blev det ikke dyrere af.
Marianne og Flemming, Kbh. Ø
Efter vandskade i vores hus ”rykkede” vi kælderen i DEPOTET – så håndværkerne kunne komme til. Det har været utroligt fleksibelt, at vi kunne flytte tingene ud efterhånden – og ikke mindst aftalte vi med Klaus, at vi kunne få et mindre rum indtil det hele efterhånden skulle hjem. Stor og effektiv hjælp!
Henrik, Lyngby
Vi har haft mange af vores børneting til vinter og sommer i DEPOTET i flere år. Det fungerer helt perfekt. Og så ligger det bare så centralt og nemt at komme til – og på tidspunkter, når det lige passer os.
Helle, Gentofte
Jeg har haft mine ting i DEPOTET i længere tid. Og de har været meget hjælpsomme med flytningen til et andet rum, da vi pludselig skulle have flere ting ind i DEPOTET.
Nira, København K.
Depotet har været utrolig behjælpeligt, da jeg skulle rydde op i min broders hjem. Klaus skaffede flinke flyttefolk, der satte det hele på plads.
Anna Elisabeth, Frederiksberg
Ryd op i dit liv … skab rummelighed … og opbevar resten af dine ting i DEPOTET Self Storage i Gentofte. Det er velkendt at alt for mange ting i hjemmet kan gøre det sværere at få overblik i hverdagen. Og alligevel nænner vi ikke at smide ud, for alle ting har en værdi!
Klaus, Depotet
 
Copyright © 2013 | Depotet Self Storage ApS | Nybrovej 75 | 2820 Gentofte | info@lagerpdepotet.dk | Tlf. (+45) 45 35 35 20