Block 2

Depotet Self Storage

Depotet Self Storage er en enestående mulighed for opbevaring og opmagasinering, der passer til såvel private som virksomheder. Skal du flytte eller har du brug for lidt ekstra plads til dine møbler, så lej et depotrum lokalt og tæt på din bolig.

Depotet Self Storage er centralt beliggende i København lige mellem Gentofte og Lyngby – ved motorvejsafkørsel nr. 18 tæt på IKEA Gentofte. Meget let at komme til.

I åbningstiden 7-22 har du fri adgang til bygningen og dit eget depotrum uden at du forudgående skal træffe aftale – og det er helt gratis – hver gang. Det sparer dig for unødvendige omkostninger til åbning og oplukning af containere i store lagerhaller.

De forskellige depotrum er velegnede til opbevaring af næsten alt som møbler, flyttekasser, ski, barnevogne, babytøj, senge, arvegods, bådudstyr, havemøbler, arkiver etc. Hvis uheldet er ude og du har haft vandskade eller brandskade eller om du er i gang med en ombygning, er ved at flytte eller skal have nyt køkken, så er muligheden for at opmagasinere nogle ting i et depot i kortere eller længere tid guld værd. Vi har nemlig ingen bindingsperiode og kræver ikke depositum.

Der er også mulighed for opbevaring hvis du har en webshop eller onlinehandel. Vi tilbyder nemlig bufferlager til folk der driver webshop og kan tilbyde en personlig aftale i forhold til modtagelse af varer. Ring til Klaus og hør nærmere.

 
Copyright © 2013 | Depotet Self Storage ApS | Nybrovej 75 | 2820 Gentofte | info@lagerpdepotet.dk | Tlf. (+45) 45 35 35 20