Block 2


Vi har altid overskuelige priser og alle unødvendige tillæg og skjulte udgifter er skåret helt fra, så du betaler altid kun for prisen på rummet og har samtidig gratis adgang til alle faciliteterne. Ingen bindingsperiode.

Depotet har mere end 300 reelle nummererede rum og alle depotrum har en loftshøjde på 2,85 m. Har du specielle ønsker så ring til Klaus hvis du ønsker et skræddersyet tilbud.


Det er vigtigt for os, at du får den rette personlige vejledning og rådgivning. Klaus hjælper dig med at finde den rigtige størrelse rum og hjælper gerne med en skræddersyet løsning på dit opbevarings-problem, og giver dig vejledning i at pakke dine ting.
Måske har du brug for 2 separate mindre rum end for et stort, så du lettere kan komme til dine ting eller også er det Klaus’ mangeårige erfaring og gode råd og tips der redder din dag.


Du betaler månedsvis forud. Første gang kan du betale med DANKORT evt. kontant ved underskrivelse af lejeaftalen.

Herefter fremsendes faktura via NETTS/PBS. Du kan selv etablere automatisk betalingsservice på netbank eller gennem din bankrådgiver.


Rum_door

PBS Tilmelding

Du kan tilmelde din betaling til automatisk PBS via din netbank ved brug af følgende information:

PBS nr. 08308098

Deb.grp.nr. 02820

 
Copyright © 2013 | Depotet Self Storage ApS | Nybrovej 75 | 2820 Gentofte | info@lagerpdepotet.dk | Tlf. (+45) 45 35 35 20